Absid
  • Serveis
  • SOLUCIONS WEB

Solucions Web

Disseny web

Disseny web per a tots els tipus de necessitats. Les nostres pàgines són flexibles i ampliables, per poder afegir més funcions quan ho desitgi (galeries de fotos, catàlegs de productes, venda on-line, fòrums, blogs, butlletins de notícies, etc..)

Els hi oferim una oferta especial per a tots els que requereixen un disseny professional a un preu assequible. Sense una gran depesa inicial, disposarà d'una pàgina web professional i un servei tècnic de qualitat.

Posicionament en buscadors

El posicionament en buscadors és imprescindible per a qualsevol pàgina web. El fet d'estar be posicionat a Internet és la millor forma de captar nous clients.

Totes les webs d'Absid estan adaptades per facilitar el posicionament natural (SEO), que és un procés lent que pot trigar entre 3 mesos i 1 any, depenent de les paraules clau i de la competència del sector.

Per aconseguir un posicionament ràpid i eficaç els hi oferim la creació de campanyes de publicitat a Google. El sistema d'enllaços patrocinats per Google (Google Adwords) ens permet col•locar un anunci a la primera pàgina dels resultats.

Disseny de logotips

El disseny de logotips d'Absid farà que la seva empresa destaqui per sobre de la resta tant mateix li ajudarà en el creixement i desenvolupament de la seva activitat. Si disposa d'un disseny professional els possibles clients de ben segur que optaran per una empresa amb una imatge de seguretat i confiança.

El disseny és personalitzat i a mida del client, per tal de que el disseny de logotips permeti crear una imatge corporativa adequada per comunicar la identitat de la seva empresa a la seva pàgina web.

A Absid podem crear una identitat des de cero, o be redissenyar completament la imatge de la seva empresa. Som especialistes en el disseny de logotips i marques. Li oferim tot el disseny de la identitat corporativa de la seva empresa (Disseny logotip + papereria complerta).

També realitzem el redisseny de logotips i marques, renovant les necessitats de marca adaptant-les al temps actual.

Mantingui en contacte amb els nostres News Letters