Absid
  • Serveis
  • SERVEIS CLOUD
  • Servidors privats virtuals VPS

Servidors privats virtuals VPS

La majoria de les empreses allotgen els seus serveis en servidors compartits, és el que es coneix com "Hosting".

Un servidor compartit significa que un bon nombre de webs i altres serveis, com per exemple correu i bases de dades estan allotjades en el mateix servidor, compartint els recursos de la màquina. 

Els Hosting competits són molt més barats, i ideals per a empreses que no tenen transaccions per targeta de crèdit, no tenen molt tràfic o no contenen en les seves bases de dades informació molt sensible i important. Les empreses que depenen dels seus llocs web, correu i bases de dades per al seu negoci haurien d'invertir en un entorn més controlat i privat. 

Protecció de dades

Un entorn compartit no és l'idoni per mantenir la seguretat de les seves dades, doncs molts altres usuaris tenen accés al mateix sistema. Amb un servidor dedicat podrà vostè establir les polítiques de seguretat que desitgi, i fins i tot blindar l'accés per mantenir les teves dades en un entorn més segur. 

Utilització exclusiva dels recursos del servidor

En un servidor compartit tots els serveis allotjats en el mateix comparteixen capacitat de procés, memòria RAM i espai en disc. En un servidor dedicat tots els recursos són d'utilització exclusiva per als seus serveis i aplicacions, i tens la possibilitat i el dret de consumir els recursos que la màquina tingui disponibles (procés, memòria RAM, emmagatzematge) 

Control total

Vostè podrà instal•lar les aplicacions que desitgi, arrencar els processos i serveis que necessiti, i realitzar les tasques que consideri oportunes. El servidor estarà a la seva sencera disposició pel que necessiti a cada moment, i ningú més dependrà de les seves aplicacions, per la qual cosa podrà configurar-les segons requereixi. A més, permet disposar d'un control major de seguretat i accés complet a logs. El servidor estarà al complet per a vostè, amb accés "super-usuari", perquè realitzi les labors que vulgui. Encara que si ho desitja, i no necessita tot aquest control, podem oferir-li un servei d'administració del servidor, de manera que pugui preocupar-se pel seu negoci exclusivament. 

Li emplacem al fet que ens faci arribar aquells dubtes que li puguin sorgir sobre aquesta solució i/o com adaptar-la al seu negoci. Per a això disposa de diverses formes de contacte en el formulari de contacte de la nostra web.

Mantingui en contacte amb els nostres News Letters