Absid
  • Serveis
  • SERVEIS CLOUD
  • Missatgeria coporativa

Missatgeria Corporativa

De la mà de Microsoft Exchange Server 2013 li oferim un ampli i nou conjunt de tecnologies, funcions i serveis per a la línia de productes de Exchange Server. 

El seu objectiu és ajudar a les persones i organitzacions en l'evolució dels seus hàbits de treball d'un enfocament basat en la comunicació a un enfocament col•laboratiu. Al mateix temps, Exchange Server 2013 ajuda a reduir el cost total de propietat ja sigui que implementi Exchange 2013 en forma local o realitzi l'aprovisionament de les bústies en el núvol.

Servei AntiSpam, antivirus i contra Malware inclòs, a més del servei de Backup.

Les noves funcions i característiques de Exchange 2013 estan pensades per fer el següent: 

Compatibilitat amb personal multigeneracional. La integració social i la simplificació de la cerca de persones són fonamentals per als usuaris. “Cerca Intel•ligent” aprèn dels usuaris comportaments de comunicació i col•laboració per millorar i donar prioritat a resultats de cerca de Exchange. Així mateix, amb Exchange 2013 els usuaris poden fusionar contactes de múltiples fonts per proporcionar una vista única d'una persona, enllaçant informació de contacte presa de múltiples ubicacions. 

Proporcionar una experiència atractiva Microsoft Outlook 2013 i Microsoft Outlook Web App tenen un aspecte renovat. Outlook Web App posa èmfasi en una interfície d'usuari eficaç que també admet l'ús de capacitats tàctils, millorant l'experiència en dispositius mòbils amb Exchange. 

Ajuda a satisfer les canviants necessitats de compliment El compliment i l'exhibició de documents electrònics suposen un desafiament per a moltes organitzacions. Exchange 2013 li ajuda a buscar i trobar dades no solament en Exchange, sinó en tota l'organització. Amb funcions millorades de cerca i indexat, pot realitzar cerques en Exchange 2013, Lync 2013, SharePoint 2013, i servidors d'arxius de Windows. A més, la prevenció de pèrdua de dades (DLP) també pot ajudar a protegir a l'organització d'usuaris que per error enviïn informació confidencial a persones no autoritzades. DLP li ajuda a identificar, supervisar i protegir dades sensibles gràcies a una anàlisi de continguts més detallat. 

Proporcionar una solució resistent Exchange 2013 es basa en l'arquitectura de Exchange Server 2010 i ha estat redissenyada per proporcionar major senzillesa d'escala, utilització de maquinari i aïllament d'errors.

Si desitja ampliar informació sobre el servei posi's en contacte amb nosaltres, estarem encantats d'assistir-li en la seva consulta.

Mantingui en contacte amb els nostres News Letters