Absid
  • Serveis
  • SERVEIS CLOUD
  • Escriptoris virtuals

Escriptoris Virtuals

La virtualització d'escriptoris li proporciona una sèrie de beneficis clau que fa que aquesta tecnologia sigui la triada per un gran nombre dels nostres clients:

Augmenta la seguretat dels escriptoris i disminueix els costos de suport

Les organitzacions tenen una gran quantitat de problemes atorgant permisos als usuaris dels seus equips informàtics. Resulta complicat atorgar els mínims permisos possibles i oferir als usuaris un entorn de treball flexible amb totes les funcionalitats que requereixen per realitzar el seu treball, sobretot a aquells usuaris que viatgen. La virtualització de l'escriptori possibilita centralitzar els escriptoris en servidors centrals i gestionar aquests escriptoris individualment de manera remota. Disminueix radicalment el cost de manteniment dels escriptoris ja que no es permets als seus usuaris modificar gens del Sistema Operatiu, principal causa dels problemes en les organitzacions. 

Redueix els costos generals de Maquinari

La virtualització d'escriptori implica que vostè no ha de tenir equips d'última tecnologia, perquè totes les aplicacions de l'escriptori són executades centralment en un servidor remot. Això significa que els equips que els usuaris estan utilitzant per connectar-se al servidor tenen un període de vida major. Aquests costos poden reduir-se encara més si per accedir als escriptoris virtuals utilitzem clients lleugers, que són molt menys costosos que els PC tradicionals. En Absid comptem amb el principal fabricant de programari per a Escriptoris Virtuals CITRIX.

Assegurar la continuïtat del negoci

Un estudi recent indica que la gran majoria de les organitzacions no tenen plans de continuïtat del negoci actuals. L'enquesta suggereix que davant la possibilitat d'una fallada en el transport públic o desastre en el lloc de treball, moltes empreses no estarien en condicions reobrir el negoci, mentre que els usuaris de la virtualització d'escriptoris serien capaç d'oferir als seus usuaris una clau personal per accedir als seus escriptoris des de qualsevol ubicació.

Alternativa ecològica

Els escriptoris virtuals emmagatzemats en el servidor central són una alternativa ecològica als PC tradicionals. Un dels majors beneficis de la virtualització de servidors és l'estalvi d'energia que es produeix quan diversos servidors a baixa utilització executant aplicacions es combinen en una única peça física de maquinari.

Millorar la seguretat de les dades

La virtualització d'escriptori fa que totes les dades dels usuaris dels escriptoris, i per tant de les organitzacions, s'emmagatzemin centralment en els servidors, absolutament gens s'emmagatzema a nivell local. Pel que si l'empleat perd o li roben el portàtil, no es perden ni passen a mans perilloses les dades.

Des d'organitzacions amb un únic escriptori fins a grans corporacions amb centenars d'ells, disposem de la solució a la seva mesura. Tan sol haurà de disposar de connexió a Internet, la infraestructura tecnològica la posem nosaltres.

Mantingui en contacte amb els nostres News Letters