Absid
  • Qui Som

Qui Som

Oferim solucions, no més problemes.

Absid és una empresa que neix amb la missió d'oferir els serveis que el seu negoci necessita, el tracte humà, la professionalitat i la transparència són les nostres senyes d'identitat. Sobre la base de l'experiència i coneixement del medi recollits al llarg de molts anys podem oferir solucions a mida dels seus requeriments adaptant-nos al context i situació explicita de la seva empresa amb la finalitat d'obtenir la seva plena satisfacció.

Els oferim una extensa i variada gamma de serveis amb el que poder satisfer les seves necessitats en el que al camp de les tecnologies de la informació es refereix així com oferir un suport INTEGRAL de tota la seva infraestructura informàtica, comunicacions i de perifèrics tals com, entre altres, dispositius d'impressió.

A Absid creiem en les solucions sòlides basades en contrastats productes que a la vegada ratifiquem nosaltres mateixos amb la finalitat de determinar si compleixen els requisits de qualitat que exigim. Per a això comptem amb la col·laboració dels millors fabricants a cada àrea de negoci, amb la finalitat de poder oferir-li uns resultats òptims.

La nostra intenció és la de ser el col•laborador en el que dipositar la seva confiança en el que a tecnologies de la informació es refereix; aquells en els qui delegar el manteniment de les seves infraestructures informàtiques i de comunicacions amb l'absoluta tranquil•litat dels qui vetllen pels sistemes informàtics del seu negoci com vostè mateix ho faria.

Mantingui en contacte amb els nostres News Letters